Gaseste-ti echilibrul interior in 24 de zile

Ziua24. Accepta un nou inceput in viata ta.

Viata este superba, minunata, frumoasa. Viata merita traita din plin in orice moment si in orice clipa. Oricum ar fi ea. Cu bune si cu rele.

Oricat de mult ne dorim noi nu putem ramane la fel, in acelasi loc, in acelasi mediu, pentru ca viata nu ramane la fel. Viata merge inainte. Se schimba. Si noi ne schimbam impreuna cu ea. Noile inceputuri sunt mereu frumoase, pline de mister si de asteptari pozitive. La fel este si aceasta noua etapa din viata ta. Tu simti ca ceva se schimba si simti ca esti pregatit. Simti ca este un nou inceput pentru tine si ca te va duce exact unde trebuie sa fii. Simti ca ai evoluat. Ai asteptat acest moment atat de mult timp si in sfarsit a venit.

Schimbarile vin in viata noastra cu un scop. Imbratiseaza schimbarea. De acum este o noua etapa pentru tine. Ai invatat atat de multe pana acum si esti o noua persoana. Gandesti diferit. Vorbesti diferit. Simti diferit. Te comporti diferit. Fii mandru de tine, de cat de departe ai ajuns, de cine esti si de cine vei fi in viitor. Pentru ca mereu viitorul iti va oferi doar lucruri bune. Lucruri care te vor dezvolta, care iti vor produce fericire si implinire.

Ai puterea sa incepi o noua etapa in viata ta asa cum esti acum, o persoana schimbata. Ai curajul sa mergi mai departe mereu. Orice s-ar intampla in viata tu esti puternic. Niciodata sa nu iti pierzi curajul. Cand simti ca nu mai poti adu-ti aminte ca pana acum ai realizat atat de multe si ai trecut peste orice. Tu poti. Ai curaj.

Viata nu este mereu perfecta. Viata nu este mereu dreapta. Te ridica si te coboara. Te incearca si te recompenseaza. Se vor mai intampla si lucruri rele si lucruri bune. Important este ca in fiecare minut sa iti ajustezi perspectiva. In spatele oricarui necaz se afla ceva bun. Crede din suflet asta. Pastreaza-ti credinta in suflet si in final vei fi rasplatit.

Niciodata sa nu renunti. Niciodata sa nu te lasi. Tu esti pe drumul cel bun chiar acum, in fiecare minut, in fiecare secunda, in fiecare clipa. Mereu esti in locul potrivit. Ai mereu incredere ca drumul tau te duce spre succes, spre dezvoltare, spre fericire, spre implinire. Adu-ti aminte ca dupa furtuna mereu rasare soarele. Dupa o noapte mereu vine o noua zi. O zi plina de binecuvantari!

Toate aceste informatii au fost doar un mic start pentru tine. Mi-am dorit din suflet sa iti ofer un inceput, un loc de unde sa pornesti si un loc unde mereu te vei putea intoarce. Cand simti ca viata pare grea si obositoare intoarce-te mereu in locurile calde si pline de inspiratie. Intoarce-te la informatiile potrivite, la afirmatiile potrivite.

Ajusteaza-ti mereu gandurile, emotiile, cuvintele si actiunile.

Pastreaza-ti credinta ca viata este o binecuvantare.

Ca mereu o sa ti se intample ceva extrem de bun.

Ca totul este pentru cel mai mare bine al tau.

Ca tu ai succes orice ai face.

Ca esti intreg, iubit si implinit. Ca meriti tot ce e mai bun.

Esti perfect. Ai tot ce iti trebuie si iti vei realiza toate dorintele inimii.

Ai incredere.

Acesta este doar inceputul pentru tine.

Eu cred in tine.

Eu sunt mandra de tine.

Ai curaj.

Photo by Jeffrey Czum on Pexels.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s