Inspire me

Tu meriti sa ai tot ce iti doresti

Am observat ca exista o tendinta in randul oamenilor de a se limita, de a crede ca ceea ce li se intampla in viata “este prea bun ca sa fie adevarat”. Multi oameni simt ca nu pot realiza ceea ce isi doresc, ca nu este posibil pentru ei. Sunt multe motive pentru care oamenii au aceste conceptii gresite, dar astazi vreau sa discut doar unul dintre aceste motive, unul care pentru mine este foarte important si anume faptul ca oamenii cred ca nu merita.

Cand spui ca ceva “este prea bun ca sa fie adevarat” iti limitezi abundenta. Iti limitezi darurile care vin spre tine. Te limitezi pe tine. Tu blochezi fara sa iti dai seama tot ce este mai bun pentru tine si practic intentia ta este “ Eu nu merit sa am mai mult, asa ca ma multumesc cu putin. Ofera-mi putin.” Nimeni nu se multumeste cu putin!

Inainte sa mergi mai departe iarta-te acum pentru orice gand, orice limitare pe care ti-ai construit-o in trecut. Cum imi place sa spun, in fiecare clipa tu esti o noua persoana. Acum esti o noua persoana, asadar iarta-ti trecutul si mergi mai departe. Hai sa renuntam acum la aceste conceptii false pe care le-am castigat inca din copilarie. Pentru ca acest sentiment de limitare pe care il ai l-ai castigat de cand erai copil si fara sa iti dai seama l-ai carat cu tine pana acum. Si il cari in continuare. Acum este momentul sa arunci la gunoi tot ce te tine pe loc.

De fiecare data cand imi pun un obiectiv in minte si mi-l scriu in agenda am grija ca sa lucrez si la aceasta convingere pana cand simt ca merit din tot sufletul meu sa realizez acel obiectiv, pana simt ca face parte deja din viata. Dupa cum stiti eu ador afirmatiile. Le folosesc si pentru a lucra cu acest sentiment si le repet pana cand simt din tot sufletul meu ca merit. De aceea am facut un set de afirmatii: TU MERITI. Afirmatiile le gasiti mai jos. Sper sa va ajute in tot ceea ce va propuneti!

Cand iti pui un obiectiv vreau sa realizezi ca TU MERITI orice ti-ai pus in minte. In momentul cand ai gandit acea dorinta TU O AI DEJA. Orice iti doresti este realizabil.

Tu meriti sa ai acel lucru. Tu meriti sa fii acea persoana. Tu meriti sa ajungi in acel loc. Tu meriti sa fii cu acel om. Tu meriti sa ai sanatatea perfecta. Tu meriti orice, orice este bun si perfect pentru tine. Nu conteaza cine esti, de unde ai venit, cati bani ai, ce ai facut, ce vrei sa faci, unde ai fost, cu cine ai fost. Sterge cu buretele tot. Nu iti trebuie absolut nimic din exterior ca sa simti ca meriti complet. Tu meriti doar prin simplul fapt ca te-ai nascut aici. Ca esti aici. A merita este dreptul tau din nastere. Si nimic sau nimeni nu iti poate lua acest drept. Tu esti aici ca sa te bucuri de tot ce are lumea mai bun de oferit.

Nu exista limita nici pentru tine, nici pentru nimeni. Limita o punem doar noi in mintea noastra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s