Inspire me

Own your morning

Fiecare persoana este diferita, dar pentru mine timpul perfect este dimineata. Atunci am grija cel mai mult de mine. Iubesc sa petrec timp si singura. Dupa ce imi termin ‘ritualul meu de dimineata’ ma simt plina de energie, plina de incredere si simt deja ca ziua este una buna chiar inainte sa inceapa.

Nu trebuie sa fie ceva sofisticat, doar constientizeaza ca a inceput o noua zi, ca esti treaz si ca este o binecuvantare! Trezeste-te mai devreme si bea o cafea sau un ceai in liniste. Fa ceva ce iti place. Fa cateva exercitii de intindere. Respira adanc pentru cateva minute. Fii prezent.

Gandeste-te cat de frumoasa este viata, cu bune si cu rele. Mereu sa te trezesti cu sentimentul ca ceva extrem de bun este pe cale sa ti se intample!

De ce sa faci asta? Pentru ca asta iti ofera controlul necesar. Te simti in echilibru si in control cu viata ta. Si nu conteaza ce se intampla in exterior, pentru ca tu stii ca in final totul se intampla pentru cel mai mare bine al tau. Mereu este asa.

Cand iti incepi dimineata pozitiv esti mult mai calm, mai relaxat, mai linistit. Zgomotul din exterior incepe sa scada pentru ca interiorul tau traieste in pace si in liniste. Cu cat te iubesti mai mult, cu cat incepi sa te pui pe primul loc, cu cat te respecti mai mult si oamenii din jurul tau o vor face.

Viata este superba. Fii constient de asta! Multumeste zilnic pentru tot ce ai: pentru cate ore ai dormit, pentru ca esti sanatos, pentru mirosul de cafea, pentru familia ta exact asa cum este ea, pentru ca ti s-a oferit inca o zi de trait, pentru fiecare bucata de mancare, pentru razele de soare, pentru munca ta, pentru absolut orice!

Trezeste-te cu sentimentul ca ceva extrem de bun o sa ti se intample si o sa ramai placut surprins! Asteptarile pozitive creeaza evenimente si mai minunate in viata ta. Ai incredere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s